V.38

Månd: Biologi- växter och djurceller

Tisd: Eng-Ingrid- glosor

Onsd: Matte Ingrid
Tyska- glosor

Torsd: Eng Sanna-glosor
Teknik- koda klart 6.5

Fred: Matte Lisbeth- repetitionspapper och Ingrid

Skoljogg: Lektioner bryts 10.50 Lunch efter det. Bussen börjar gå kl.12.00 först för de som ska spring på tid samt sen för alla andra.

Sanna Lisbeth och Ingrid
PÅ fredag den 22:e september !!!
 Hela skolan skall då manifestera ungdomlig hälsa och motion genom att springa/jogga/ gå dryga 9km

Hur: Ni kommer att bli utskjutsade med buss på middagen (ev. två omgångar, första 12.00) till en startpunkt. Där kommer de som springer på tid och vill tävla, att starta först och därefter släpper vi övriga.  Från start tar ni er genom en naturskön bana ända fram till Lysingskolan i självvald takt (målgång på övre parkeringen vid sporthallen).

Tidlöpare: Ni som vill springa på tid skall anmäla detta till klassföreståndare senast tisdag 19:e. Startlista anslås torsdag den 21:e. Nummerlappar hämtas ut under torsdag & fredag morgon i mediateket (Ta inte med den hem!!)

Utrustning: Självklart ombyte för er som skall springa fort . Övriga bör tänka på framförallt skoval, så att turen blir njutbar och inte en pina i skav! Överdragskläder och ev. värdesaker kan läggas vid start.

Vätska: Vätska kommer att serveras vid ett tillfälle utmed banan och vid målgång!

Efter målgång:  Efter målgång är skoldagen slut, men studielya kommer att finnas för er som vill, bör eller måste ta vara på denna möjlighet!

Lektioner bryts 10.50 om ingen annan överenskommelse görs (Tidlöpare äter först).

I samband med Skoljoggen görs en insamling till ”Clowner utan gränser”.
Om du vill skänka en springslant:
SWISH (OBS! se till att du har den senaste versionen av Swishappen)
Ett enkelt sätt att skänka pengar är att använda 
Swish. Ni kan "swisha" valfritt belopp på telefonnummer: 123-9011263 (som du ser är detta ingen 070-nummer men det funkar precis som ett vanligt telefonnummer. Se till att du har den senaste versionen av Swishappen i din telefon.) så kommer pengarna direkt in på Skoljoggens 90-konto.  
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

V. 43